GDE SU SVE POTVRĐENI SLUČAJEVI KORONA VIRUSA U SRBIJI?

0

Kao što je poznato, prema poslednjem preseku u 8h, u Srbiji je novim korona virusom COVID-19 zaraženo 55 osoba. Poznato je da je njih 23 smešteno u bolnice i kliničke centre, dok su ostali na lečenju u kućnim uslovima.

Sinoć je ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao da pacijenata zaraženih ovim virusom ima u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Kikindi, Nišu, Kragujevcu, Čačku i Zrenjaninu.

Od toga je 12 pacijenata na infektivnoj klinici u Beogradu, četvoro u Novom Sadu, jedan u Pančevu, pet u Nišu i jedan u Kragujevcu. Treba uzeti u obzir da su ovo inforamcije pre nego što je potvrđeno još 7 slučajeva, trenutno nije objavljeno da li je neko od njih smešteno u klinike.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar