GDE JE POSTAVLJEN ZLATNI NOVOGODIŠNJI LAVIRINT? (FOTO)

0

Prošle godine su na Obilićevom vencu, u sklopu novogodišnje rasvete, postavljeni zlatni lavirint sa jelkom u sredini i tunel u bojama srpske zastave.

Mnogi su se zapitali da li će se ponoviti i ove godine, ali lavirint se (makar ovaj) neće vraćati u centar Beograda. Kako je objavljeno, zlatni lavirint sada krasi centar Obrenovca.

Za sada je Obilićev ostao bez neuobičajnih novogodišnjih ukrasa, pa ćemo videti da li će tako ostati.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar