GDE ĆE SVE PUTIN BITI U BEOGRADU?

0

11:00 – Avion predsednika Rusije Vladimira Putina ušao je u vazdušni prostor Srbije. Do sletanja pratiće ga migovi Vojske Srbije.

10:40 – Putinov avion iznad Mađarske

9:40 – Predsednički avion Vladimira Putina poleteo je sa aerodroma Vnukovo u Moskvi ka Beogradu.


Predsednik Rusije Vladimi Putin očekuje se u srpskoj prestonici oko podneva, gde će ga sačekati predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Pravo sa aerodroma oba predsednika će se prvo uputiti na Groblje oslobodilaca Beograda, gde će položiti vence.

Svečani doček Putinu ispred Palate Srbije planiran je za 12:45h. On će imati priliku da obiđe izložbu Srpsko-ruske veze u dokumentima Arhiva Srbije od 1804. do 1918. godine. Porom se očekuju razgovori sa predsednikom i potpisivanje više od 20 sporazuma, a jedna od tema biće pitanje Kosova.

Za kraj posete, Putin će se obratiti okupljenim građanima ispred Hrama Svetog Save u Beogradu. Tamo je već sve spremno, postavljena je zaštitna ograda i bina.

Primetno je dosta pripadnika policije, vojske, žandarmerije i ostalih specijalnih jedinica u gradu, a više o samom obezbeđenju Putina pročitajte u linku: PO ČEMU JE SPECIFIČNO PUTINOVO OBEZBEĐENJE?

Povezano: SVE IZMENE SAOBRAĆAJA I GRADSKOG PREVOZA ZBOG DOLASKA PUTINA

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar