FALSIFIKOVALI PREKO 2 MILIONA DOLARA – UHAPŠENE ČETIRI OSOBE

0

Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da su uhapšena četiri muškarca zbog izvršenja krivičnih dela udruživanje radi vršenja krivičnog dela i zbog falsifikovanje novca.

Uhapšeni su M.M, M.M., B.M., i M.M. Postoji sumnja da su oni na teritoriji Srbije i regiona od početka 2019. godine do februara 2020. godine organizovali štampanje većeg broja falsifikovanih novčanica – američkih dolara u nameri da ih na teritoriji Srbije i regiona stavi u opticaj kao prave.

Oni su na tajnim lokacijama u Beogradu i okoloni odštampali preko 2 miliona američkih dolara i nudili ih na prodaju od 25% od nominalne vrednosti.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar