50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

EKIPA RADIO BEOGRADA PROVELA 6 SATI U PRITVORU U JUŽNOJ MITROVICI

0

RADIO BEOGRAD – Ekipa prvog programa Radio Beograda privedena je tokom jučerašnjeg dana u južnom delu Kosovske Mitrovice, kada su se uputili ka Gračanici.

Njih je zaustavila kosovska policija, detaljno pretresla službeno vozilo i muške članove ekipe, a potom ih odvela u policijsku stanicu. Njima su u stanici oduzeti mobilni telefoni, a nakon šest sati pušteni su, uz napomenu da nije bezbedno da idu ka Gračanici, već da se vrate u severnu Kosovsku Mitrovicu.

Razlog privođenja nije poznat, a iz RTS-a navode da je odnos policije prema ekipi Radio Beograda bio korektan.

izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar