E.SANDUČE – INFOSTAN UVEO NOVINU ZA PLAĆANJE

0

Od danas JKP Infostan pušta u rad novi portal za proveru dugovanja i plaćanje računa elektronskim putem. U pitanju je e-sanduče, koje pored evidenicije nudi mogućnost i plaćanja računa.

Neophodno će biti samo da naprave svoj nalog, a potom će, u skladu sa daljim uputstvima, moći da plaćaju računa ovog JKP. Kako se navodi u saopštenju: „Na navedeni način, u skladu sa digitalnim trendovima, dužnicima i redovnim platišama će biti omogućen uvid u dugovanja i plaćanje tih dugovanja po svim osnovama. “

Oni koji su do sada korisili mogućnost online upita na sajtu Infostana neće morati da prave novi nalog, a adresa novog portala je: https://esanduce.rs/prijava.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar