DUŽE ŠETNJE ZA NAJSTARIJE SUGRAĐANE

0

Od ponedeljka, 27. aprila, kao što je ranije najavljeno kreću nova popuštanja mera, a između ostalog, naši najstariji sugrađani dobiće više vremena za šetnju.

Prema novoj uredbi Vlade Srbije, stariji građani moći će svaki dan u šetnju u periodu od 18.00 do 1.00 u trajanju od 60 minuta. Za šetnju bi takođe trebalo da idu najdalje u krugu od 600 metara od svog doma i da se pridržavaju svih pravila zaštite i izbegavanja kontakta.

Povezano:

POPUŠTANJE MERA, ALI JOŠ NEMA SVADBI I KRŠTENJA

GRAĐANI ZABRINUTI – KAKO ĆE SVI STIĆI DA SE PRIJAVE ZA ISPLATU 100 EVRA?

ZVANIČNO – NOVO POPUŠTANJE MERA OD PONEDELJKA

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar