DOSTAVA SA PIJACA – OBJAVLJEN SPISAK PROIZVOĐAČA

0

DOSTAVA SA PIJACA – Kao što je najavljeno, zbog toga što su pijace zatvorene, obezbeđeno je da robu možete poručiti i sitći će vam na kućnu adresu.

Beogradske pijace objavile su spisak, koji će se ažurirati i u narednim danima, a pored povrća i voća, moći će da se kupe i jaja, mlečni proizvodi, med i proizvodi od meda.

Možete pronaći kontakt telefone i mail adrese i dodatno se raspitati kod svakog prodavca u vezi sa narudžbinom i dostavom. Spisak pogledajte na LINKU.

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar