DORĆOL CENTAR – POČELA IZGRADNJA NOVOG POSLOVNO-STAMBENOG KOMPLEKSA (FOTO)

0

DORĆOL CENTAR – U centru grada, odnosno u Ulici Cara Dušana nedavno je počela izgradnja novog poslovno-stambenog kompleksa koji će nositi naziv Dorćol centar. U pitanju je objekat koji će se, kako je najavljeno, prostirati na 3100 m2 koliko iznosi površina placa, dok je BRGP (bruto razvijena građevinska površina) objekta 16 000 m2. Investitor je domaća kompanija Krug investicija.

Objekat će imati podzemnu garažu na tri nivoa sa 150 parking mesta, u planu je da u prizemlju bude 11 poslovnih prostora, a spratnost objekta je 3G+P+4+Pr. U sklopu kompleksa bi trebao da se nađe i spa i wellness centar.

Završetak radova je najavljen za četvrti kvartal 2021. Fotografije kako će kompleks izgledati pogledajte u nastavku.

View this post on Instagram

U Cara Dušana počela izgradnja kompleksa Dorćol centar – evo kako će izgledati! U ulici Cara Dušana počeli su pripremni radovi za izgradnju kompleksa Dorćol centar. Ovaj kompleks prostiraće se na 3100 m2 koliko iznosi površina placa, dok je BRGP (bruto razvijena građevinska površina) objekta 16 000 m2. Invetitor kompleksa je domaća kompanija ,,Krug investicija". Planirano je da kompleks poseduje podzemnu garažu na tri nivoa sa 150 parking mesta. U prizemlju će se nalaziti čak 11 poslovnih prostora različitih površina. Spratnost objekata je (3G+P+4+Pr). Za projektovanje ovog kompleksa bio je zadužen domaći biro ,,Potka doo". Rešenje posebno zanimljivim čini i to što je u planu da se postojeći stari objekti u Skender Begovoj ulici sačuvaju, a da se njihove fasade obnove i novi deo nadogradi. U sklopu kompleksa, takođe je planirano i da se u unutrašnosti nalazi spa i welness centar. Garaža za koju je planirano da se prostire na tri nivoa, imaće 2 ulaza sa rampama dužine 6 metara, a svako od 150 predviđenih mesta imaće i mogućnost za punjenje električnih automobila. U objekat je planirano da se ulazi na četri stambena ulaza koji imaju po dva lifta i portira. Planirani završetak radova predviđen je za četvrti kvartal 2021. Hvala: @dorcol_centar #objekat #kompleks #stanovanje #poslovanje #prostor #eksterijer #projekat #arhitektura #plac #izgradnja #gradnja #pripremniradovi #garaza #stanovi #potka #kruginvesticija #dorcolcentar #Caradusana #skenderbegova #Starigrad #Beograd #Srbija #beogradskiprojekti

A post shared by beogradski projekti (@beogradskiprojekti) on

Izvor: Beogradski projekti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar