DIREKTOR ŠKOLE PRED SMENU ZBOG INCIDENTA MALOLETNIKA I POLICIJE NA KARABURMI

2

Kako prenose Novosti, povodom incidenta u dvorištu osnovne škole Jovan Popović na Karaburmi, tokom kojeg je povređen jedan policajac, oglasio se i ministar prosvete Mladen Šarčević.

Podsećanja radi, u sredu veče u dvorištu osnovne škole tokom pripreme osmaka za odlazak na proslavu male mature, u dvorište su ušli mladići koji nisu iz te škole. Oni su upalili upalili baklje i nakon toga se dogodio pomenuti incident, kada je policija intervenisala kako bi im oduzela baklje.

Ministar Šarčević je rekao da je direktor osnovne škole kriv jer je decu doveo u rizičnu situaciju i da je trebalo da zna da će proslava u školskom dvorištu biti razlog lokalnim „mangupima“ da dođu i zapale baklje. Pomenuo je kako takav kadar neće biti direktor škole, što dovodi do zaključka da će direktor ove škole najverovatnije biti smenjen.

izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

2 коментара

 1. Jelena Petrovic on

  Direktor nije kriv, krivi su roditelji jer nisu vaspitala decu kako trebaju.
  Direktor škole J. Popovi je odgovoran i časan čovek. Mnogo toga je uradio za školu koji do sada nisu uspeli.
  Svakome je pomogao i izašao u susret.
  Moje dete kada je bilo napadnut u toj školi, lično je on prvi reagovao i zaštitio je od druge dve devojčice iz susedne škole kada su došle da je tuku.
  Jelena P.

 2. Šta direktora smeniti Zato Što je policija dobila batine I bill nesposobna da blokira par mladih I neobucenih huligana.Skup je bio zakazan,a on I paraderi Što se spustaju nniz konopce I zongliraju za slavu ,neka primaju pare od naseg poreza.Zar nisu imali predpostavku incidenta?

Ostavite komentar