DEVOJKA JE UŠLA U AUTOBUS NAKON POSETE LEKARU, ZAMOLILA DA JOJ USTANU, A ONDA JE USLEDIO HAOS (FOTO)

1

Jedan status koji je nedavno objavljen na Fejsbuk stranici Studenti beogradskih univerziteta izazvao je pravu lavinu komentara među korisnicima društvenih mreža i to sa razlogom. Kako je devojka navela u ovom statusu, nakon posete lekaru, ušla je u autobus broj 26 i kako se nije osećala dobro, njena majka je zamolila devojku iz autobusa da joj ustane, a onda se desila jedna neočekivana situacija.

Kako je ona objasnila, dan pre toga izašla je sa intenzivne nege i iako se i dalje osećala loše i imala vrtoglavice, morala je kod lekara. Kada je njena majka zamolila devojku da joj ustane, javila se žena koja se takođe nalazila u gore pomenutom autobusu sa komentarom – Da, sad će one tebe da dižu, jer se kao vraćaju od doktora, umesto da sačekaju prazan bus. (?) Ceo status pogledajte u nastavku.

autobus-26-status-devojka

foto: Facebook Screenshot

Povodom ove priče oglasili su se mnogi korisnici – neki su iznenađeni ovakvom reakcijom, neki su naveli kako su više puta prisustvovali sličnim situacijama, a neki su razočarani nedostatkom osnovne kulture, empatije i povrenja. Pišite u komentarima ukoliko ste i vi imali slična iskustva.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. prvo gde si ti sreco videla ljude drugo to je stoka a stoka ne zna lepo tkoa da znas ekako sa stokom da postupa sramota i trbe da nas jebu ko stigne kad smo ovakva stoka i nezasluzujemo bolje za stoku i ntreba bolje

Ostavite komentar