50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

DEO POTROŠAČA BEZ GREJANJA ZBOG OTKLANJANJA KVARA

0

BEZ GREJANJA – Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju JP Beogradske elektrane, avi toplotni izvori danas od 18 sati isporučuju toplotnu energiju potrošačima od 18.00 časova.

Kako se navodi, zbog popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane „Dunav“, večeras će bez grejanja biti deo potrošača u centralnim gradskim zonama i Karaburme. Potrošači koji se nalaze u delu Dunavske ulice, na Gundulićevom vencu i okolnim ulicama, Bulevaru despota Stefana u zoni Botaničke bašte, Čarlija Čaplina, Zdravka Čelara, Cvijićevoj i okolnim ulicama, Ulici 27. marta, Palmotićevoj, Kosovskoj, Vlajkovićevoj do Doma Narodne skupštine, zatim Ilije Garašanina, kao i ulice u zoni SC „Tašmajdan“ i Crkve Svetog Marka, Desanke Maksimović, Svetozara Markovića, Krunskoj, NJegoševoj, Masarikovoj, Braće Nedić, Karnegijevoj, zoni oko Vladetine ulice, Vojvode Brane, do Vojvode Bogdana i potrošači na Karaburmi.

Ekipe za hitne intervencije su na terenu, u toku je otklanjanje ovog kvara. Očekuje se da će potrošači na navedenom području grejanje dobiti sutra u jutarnjim satima.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar