DELOVI NOVOG BEOGRADA, VOŽDOVCA I ZVEZDARE BEZ VODE

0

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštinama Novi Beograd, Voždovac i Zvezdara, prouzrokovaće u naredna dva dana umanjen pritisak i povremene prekide vodosnabdevanja u pojedinim delovima ovih opština, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Kada je opština Novi Beograd u pitanju, u periodu od srede, 24. aprila u 22 sata do četvrtka, 25. aprila u 6 sati, doći će do prestanka vodosnabdevanja u ulicama Vinogradskoj i Surčinski put (od broja 1 do broja 7), dok će umanjen pritisak osetiti potrošači u ulicama Dr Ivana Ribara i Surčinski put (od broja 9).

Zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u sredu 24. aprila od 8 do 22 sata bez vode će biti potrošači u ulicama Put za Trešnju, Put za Bošnjake, Put za Stublove, Put za Bubanju, Put za Simidžiće, Kragujevački put (od Puta za Trešnju do Puta za Pavićevac), Krajiških brigada, Beogradska, Oskoruše.

Na opštini Zvezdara zbog radova u sredu 24. aprila od 8:30 do 18 sati bez vode će biti potrošači u Ulici vojvode Šupljikca (od Branka Krsmanovića do Vojvode Petka).

„Vodovod“ je takođe saopštio da su odloženi planirani radovi EPS Distribucije „Beograd“ u opštini Barajevo, koji su najavljeni za utorak 23. april.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna, a iz „Vodovoda“ apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar