DANAS OTVORENA NOVA HALA NA VELETRŽNICI BEOGRAD

0

Danas je na Veletržnici Beograd otvorena nova hala za prodaju voća i povrća. Novootvorena hala je površine 10.400 kvadrata, ima 40 prodajnih mesta za poljoprivredne proizvođače, njena dužina je 253 metra, a visina 13 metara. Vrednost ove investicije je nešto više od 730 miliona dinara. Zakup prostora od 200 kvadrata košta od 240.000 do 280.000 dinara mesečno, a prvih devet lokala već je zauzela fitosanitarna inspekcija.

Pored nove hale nalazi se i parking za 100 kamiona i 260 putničkih vozila.

V.d. direktor Veletržnica Beograd Zoran Milošević, na svečanom otvaranju, rekao je da je nova hala jedna od najsavremenijih u okruženju, kao i to da poseduje centralnu klimatizaciju, sa najsavremenijim mašinskim postrojenjem, svojom trafo stanicom i agregatom. On takođe navodi da je u planu sređivanje otvorenog dela Veletržnice, odnosno postavljanje nadstrešnice od 10.000 kvadrata. Nadstrešnica bi trebala da bude gotova do kraja ove godine.

Da podsetimo, Veletržnica Beograd je otvorena 2012. godine, a u narednom periodu u planu je izgradnja jedne hale za prodaju ribe i mesa, i druge hale koja će biti za prodaju cveća.

Pogledajte još:  GRADSKE VESTI

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar