50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

DANAS JE VOŽDOVAČKI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

0

Dragi sugrađani, ako ste trenutno bez posla i u potrazi ste za njim, sigurno će vas zanimati da danas posetite Voždovački sajam zapošljavanja. Sajam se održava u organizaciji Gradske opštine Voždovac i Nacionalne službe za zapošljavanje, a uz koordinaciju Saveta za zapošljavanje opštine Voždovac.

520 nezaposlenih će biti u prilici da dobije posao u nekoj od kompanija kao što su Ikea, DelhaizeRoyal Express, Generali osiguranje, Metro Caash & Carry, hotel Srbija i mnoge drugeNezaposlenima će mogućnost zaposlenja ponuditi 31 kompanija. Za posao će moći da apliciraju različiti obrazovni profili, ekonomisti, pravnici, medicinske sestre, zavarivači, vozači i ostali profili, a po prvi put, neke kompanije će ponuditi posao osobama sa invaliditetom.

Na sajmu će se održavati i obuke za aktivno traženje posla ATP, a posetioci će moći da dobiju korisne savete o prekvalifikacijama i o unapređenju karijere.

Voždovački sajam zapošljavanja počinje u 10h i trajaće do 15h. Održava se u voždovačkom centru ŠumicePosetite današnji Sajam zapošljavanja, jer možda ćete imati sreće da budete jedan od kandidata koji će rešiti pitanje nezaposlenosti i dobiti posao u nekoj od kompanija koje će se predstaviti.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar