DAJTE IME NOVOM BULEVARU NA NOVOM BEOGRADU!

0

Krajem juna se očekuje završetak bulevara sa novobeogradske strane Mosta na Adi, potvrdio je gradski menadžer Goran Vesić i najavio da će o imenu bulevara odlučivati Beograđani slanjem svojih predloga.
Beograđani će moći u narednih deset dana da daju predloge za ime ove ulice i to preko Tvitera, mejla ili obraćanjem Beokom servisu. Na sednici Skupštine grada, koja će biti održana između 15. i 20. juna, ime bulevara bi moglo da bude usvojeno – kazao je Vesić.
Očekuje se da ovaj bulevar omogući bolju konekciju od Požeške ulice do Tošinog bunara i da skrati vreme putovanja na desetak minuta na ovoj relaciji.
Vesi je naglasio da je ovaj bulevar logičan završetak izgradnje Mosta na Adi, jer će tek izgradnjom ovog bulevara taj most sa novobeogradske strane biti u potpunosti završen, a ovom prilikom najavio je i da se radovi očekuju i sa čukaričke strane. Sa druge strane mosta, prema Rakovici, gde takođe postoji projekat jedne ovakve saobraćajnice, koja će ići preko Ulice patrijarha Pavla sve do opštine Rakovica. Trenutno rešavamo imovinsko-pravne odnose, a nadamo se da bismo sledeće godine mogli da razmišljamo o kompletnom završetku svih radova vezanih za Most na Adi – precizirao je gradski menadžer.
Kako navodi gradski menadžer, vrednost ovog projekta iznosi 13,5 miliona, a novac je obezbeđen kreditom od Evropske investicione banke.

Podelite ovo sa prijateljima

Comments are closed.