DA LI JE MOGUĆE UVOĐENJE VANREDNE SITUACIJE U BEOGRADU?

0

VANREDNA SITUACIJA BEOGRAD – U Novom Pazaru uvdena je vanredna situacija zbog korona virusa, Kragujevac je tražio saglasnost Vlade Srbije zbog iste stvari, a o toj mogućnosti u Beogradu pričao je epidemiolog dr Predrag Kon.

On je gostujući na TV Prva rekao da je vrlo blizu toga da predloži uvođenje vanredne situacije u Beogradu jer sa za tri dana može duplirati broj zaraženih.

Nije najjasnije šta bi uvođenje vanredne situacije donelo od novih mera, u Kragujevcu je tražena zabrana svih javnih skupova, kao i oganičenje rada ugostiteljskih objekata. U nekom od prethodih intervjua, dr Predrag Kon rekao je da neće dozvoliti novu zabranu kretanja penzionerima.

Povezano: SASTANAK U PONEDELJAK – ZAOŠTRAVANJE MERA?

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar