DA LI JE MOGUĆE OGRANIČITI BROJ KUPAČA NA ADI?

0

Zbog velikog broja kupača na beogradskom moru, Adi Ciganliji, ranije su članovi Kriznog štaba najavili mogućnost da se broj posetilaca ograniči.

Iako je istaknuto da je ovo kupalište u jednom danu posetilo čak 100.000 ljudi, iz JP Ada Ciganlija kažu da su realnije cifre za prošli vikend bile između 30.000 i 50.000 kupača.

Ono u čemu se svi slažu jeste da nije jasno kako da se izvede ograničenje broja ljudi na Adi Ciganliji, ali i recimo plaži Lido u Zemunu. Može jedino da se apeluje na građane da drže bezbednu distancu, a komunalni milicajci će na terenu podsećati sugrađane na epidemiološke mere.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar