DA LI JE MOGUĆE NOVO VANREDNO STANJE OD 1. OKTOBRA?

0

VANREDNO STANJE OD 1. OKTOBRA – Vanredno stanje proglašeno zbog epidemije korona virusa trajalo je od 15. marta, a ukinuto je odlukom Skupštine 6. maja ove godine. Sada se već danima pominje mogućnost uvođenja novog vanrednog stanja, a kao jedan od datuma 1. oktobar.

Poslednji je o ovome pričao Rade Panić, predsednik Sindikata lekara i farmaceuta, napominjući da su članovi Kriznog štaba više puta pominjali novo uvođenje vanrednog stanja. Kako navodi Panić, „oni imaju informaciju da se kao datum pominje 1. oktobar“. Kako je to za svega 7 dana, ovaj sindikat to vidi kao dokaz da članovi Kriznog štaba ne raspolažu podacima sa kojima bi morali da raspolažu kako bi donosili validne odluke. Odnosno, novo uvođenje vanrednog stanja prema njihovom mišljenju ne slaže se brojkama koje se objavljuju.

NAČELNICI VMA SMENJENI JER SU PODRŽALI SMENU KRIZNOG ŠTABA?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar