DA LI ĆE BITI DUŽI POLICIJSKI ČAS ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE?

0

U narednim danima trebalo bi da se donese i iznese tačna odluka o policijskom času tokom prvomajskih praznika, mada je ona navedena u jednoj od odluka Vlade.

Zbog pojačanog rizika u petak, 1. maja, zabrana kretanja će krenuti u četvrtak u 18.00 i trajaće do ponedeljka u 5.00. U tom slučaju, stariji sugrađani bi mogli u šetnju u svojim terminima, ali će se dopustiti i u petak ujutru šetanje kućnih ljubimaca.

Ove mere navedene su u uredbi Vlade Srbije, sa napomenom da se u skladu sa epidemiološkom situaciju one mogu promeniti u četvrtak, 30. aprila.

Povezano:

DUŽE ŠETNJE ZA NAJSTARIJE SUGRAĐANE

POPUŠTANJE MERA, ALI JOŠ NEMA SVADBI I KRŠTENJA

GRAĐANI ZABRINUTI – KAKO ĆE SVI STIĆI DA SE PRIJAVE ZA ISPLATU 100 EVRA?

ZVANIČNO – NOVO POPUŠTANJE MERA OD PONEDELJKA

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar