DA LI ĆE BEOGRADSKI MARATON BITI ODLOŽEN?

0

Nakon sastanka državnog vrha povodom koronavirusa, održana je konferencija na kojoj je rečeno da se svi veći događaji neće otkazivati.

Među njima misli se na predstojeće izbore, ali i na sve veće sportske manifestacije. Ono o čemu se razmišlja jeste odlaganje Beogradskog maratona.

Iz organizacije tradicionalnog maratona koji bi trebalo da se održi u aprilu, rečeno je da za sada ne postoje namere da se isti odloži zbog koronavirusa. Maraton je zakazan za 26. april, a ako i dođe do odlaganja, rečeno je da će svi biti obavešteni na vreme.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar