COVID-19 U SRBIJI – KAKVE SU PROCENE KINESKIH STRUČNJAKA?

0

U Beograd je, zajedno sa medicinskom opremom i pomoći, iz Kine stigao i tim kineskih medicinskih stručnjaka, kako bi zajedno sa našima radili na što boljoj kontroli epidemije korona virusa u Srbiji.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da je procena tih stručnjaka da bi građani Srbije morali da se pridržavaju propisanih mera narednih 29 dana kako bi se situacija stabilizovala.

Takođe, kineski stručnjaci predstaviće dodatni set mera koji se u njihovoj zemlji pokazao kao dobar, ali i da su zadovoljni dosadašnjim merama koje se primenjuju u našoj državi.

izvor: Beta/N1

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar