ČETIRI SAOBRAĆAJNE TRAKE – IZABRAN IZVOĐAČ RADOVA ZA ULICU DRAGOSLAVA SREJOVIĆA

0

Kao što smo ranije pisali, Grad Beograd raspisao je tender kojim je traženo da se ulica Dragoslava Srejovića, na potezu od Bogoslovije do Volgine ulice, proširi.

Prema tim planovima, na ovom potezu biće po dve saobraćajne trake po smeru, obostrani trotoari i prateća infrastruktura.

Na tender su pristigle dve ponude, a odabrana je povoljnija u iznosu od 195 miliona dinara. Izvođačku grupu predvodi preduzeće Beograd put i u narednih nekoliko nedelje biće zaključen ugovor.

Za izrdadu tehničke dokumentacije biće potrebno 180 dana i još 180 dana je planirano za izvođenje radova. Takođe se najavljuje da je ovo samo „prvi deo“, odnosno da će se svake godine raditi deo ovog bulevara, kako bi Mirijevo bilo povezano brzom saobraćajnicom sa Bogoslovijom.

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar