ČETIRI OSOBE POVREĐENE U SAOBRAĆAJNIM NEZGODAMA

0

ČETIRI OSOBE POVREĐENE – Kako su naveli iz Hitne pomoći, tokom prethodne noći u Beogradu su se dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe. Sve osobe prošle su sa lakšim telesnim povredama.

Dežurne službe imale su ukupno 82 intervencije, od kojih je 17 bilo na javnim mestima, dok težih incidenata nije bilo. Za pomoć su se najviše obraćali hronični bolesnici, i to oni sa srčanim problemima i astamtičari.

MUŠKARAC UBIO MAJKU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar