CENA SPOMENIKA STEFANU NEMANJI OSTAJE TAJNA DO 2023. GODINE

0

Pre tri meseca profesori Filozofskog fakulteta iz Beograda zatražili su podatke o ceni spomenika Stefanu Nemanji koji je postavljen na Savskom trgu, međutim od Sektretarijata za kulturu Grada Beograda ne mogu dobiti odgovor.

Naime, kako se navodi, troškovi izrade i postavljanja spomenika čuvaju se pod oznakom tajnosti i tako će biti do 2023. godine. Sekretarijt se u saopštenju poziva na Zakon o tajnosti podatataka i navode da je iznos namenskog transfera, zaključkom Vlade Srbije od 18. jula 2018. godine određen za tajni podatak sa stepenom tajnosti Poveljivo i rokom čuvanja do 2023. godine.

izvor: 021.rs

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar