ČEKIĆEM NA MENJAČNICU – POKUŠAJ PLJAČKE U CENTRU BEOGRADA

0

POKUŠAJ PLJAČKE – Jutros oko 4h jednu menjačnicu u centru Beograda pokušao je da opljačka mladić (17) tako što je pokušao čekićem da razbije staklo.

Napadač je udario čekićem po staklu, koje je srećom bilo neprobojno. Od radnika je potom tražio novac, ali je zaposleni pritisnuo panik taster, pa je napadač pobegao nakon toga.

Nakon 15ak minuta, na osnovu opisa, uhapšen je mladić kod kojeg je pronađen čekić i nož. Sumnja se da je odgovoran za još nekoliko pljački.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI



Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar