BUVLJAK SE IZMEŠTA, A GRADI SE NAJMODRENIJI OBJEKAT ZA KUPOVINU?

0

Još odavno je najavljeno iseljenje buvljaka sa Novog Beograda, a iako još uvek do toga nije došlo, iz Gradskih pijaca najavljuju da kada ova poznata tržnica bude konačno izmeštena, gradiće se novi prodajni centar koji će biti najmoderniji objekat za trgovinu u glavnom gradu. Objekat će se prostirati na površini od 3,2 hektara i u njemu će se nalaziti 900 prodajnih i oko 1.500 radnih mesta.

Nova lokacija buvljaka je za sada još uvek nepoznata, ali ono što je poznato jeste da će biti na raskršću dve glavne novobeogradske ulice, a dogovori su još uvek u toku. Kako najavljuju, ovde će se nalaziti boks-tezge veličine od sedam kvadratnih metara sa rolo-vratima, zatim otvoreni ritejl park koji će sadržati i druge tipove lokala, a ceo prostor biće opremljen zelenilom. Nalaziće se i parking sa oko dvesta parking mesta, a centralni deo biće rezervisan za restorane kao i supermarkete.

Kako navodi direktor JKP Gradske pijace, Ivan Sočo, trenutno se radi na utvrđivanju nove lokacije, ali i na nabavljanju potrebnih novčanih sredstava za ovaj projekat, pa se čeka i na pomoć gradskog budžeta. Ono što je sigurno jeste da projekat neće početi sa gradnjom do kraja prve polovine naredne godine.

Pogledajte još:  GRADSKE VESTI

Izvor: Blic.rs

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar