BROJ IZLEČENIH OD KORONA VIRUSA U SRBIJI I DALJE MALI

0

Nažalost, sa današnjim presekom stanja korona virusa u Srbiji, broj preminulih građana naše države popeo se na 44.

Svi preminuli imali su više drugih bolesti koje su doprinele neželjenom ishodu bolesti. Još 89 građana nalazi se u teškom stanju i oni su na respiratorima.

Što se izlečenih tiče, na današnjoj konferenciji direktor infektivne klinike KCS Goran Stevanović objasnio je da je broj i dalje vrlo mali. Razlog ovoga je to što proces izlečenja traje dugo i svi koji se do sada vode kao izlečeni imali su lakšu kliničku sliku.

Onima sa lakšom kliničkom slikom oporavak traje od 7 do 14 dana, dok kod najtežih slučajeva oporavak može trajati i do osam nedelja.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar