BEZ VODE U SREDU – PLANIRANI RADOVI NA TRI OPŠTINE

0

Za sredu, 20. novembar, planirani su radovi na vodovodnoj mreži tri beogradske opštine, zbog čega će bez vode biti brojni potrošači.

Vračar od 8h do 16h

Bez vode biće potrošači u ulicama: Alekse Nenadovića, Braće Nedića i Njegoševa (od Beogradske do ulice Alekse Nenadovića).

Zvezdara od 8:30h do 18h

Bez vode biće potrošači u ulicama: Dimitrija Tucovića, parna strana (od Tršćanske do Batutove ulice) Velebitska, Ante Bogićevića i Živojina Žujovića (od Dimitrija Tucovića do Hadži Mustafine ulice).

Zemun od 8h do 22h

Bez vode biće potrošači u Ugrinovačkoj ulici (od autoputa E-70 do kanala Galovica, severno od autoputa) i u naselju Grmovac.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar