BEZ OTPLATE KREDITA TOKOM VANREDNOG STANJA

0

Od prvog aprila počeće da važi moratorijum u Srbiji, odnosno mogućnost da svi građani koji otplaćuju neki kredit ili liznig, otplatu obustave za vreme vanrednog stanja.

Moratorijum obavezuje sve banke da obaveste svoje klijente na internet stranici, a mnogi su poslali i mailom. Smatra se da su ponudu prihvatili svi koji ne odbiju u roku od 10 dana. To vas takođe ne sprečava da ukoliko želite, u pomenutom periodu redovno izmirujete rate za kredit.

Za vreme u kojem se radi obustava otplate naplaćivaće se redovna kamata, a banke ne smeju zateznu kamatu naplaćivati. Kada se završi vanredno stanje, odnosno istekne period u kojem važi moratorijum, naplata kredita ili lizniga se nastavlja mesečno, tako da će se svaki praktično produžiti za tri meseca.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar