BEZ GREJANJA BROJNI POTROŠAČI U CENTRU

0

Zbog neophodnih radova na delu toplovoda u Kopernikovoj ulici i uglu ulica Šajkaške i Bulevara Despota Stefana prekinuta je isporuka toplotne energije pojedinim korisnicima koji se nalaze na grejnom području “Dunav“.

Bez grejanje su potrošači u sledećim ulicama: Kopernikova od 2 do 18, Braće Grim 11, 20a, 22 i 30, Jaše Prodanovića (parna strana) od 32 do 42, Stojana Novakovića od 21a do 31, Ljubomira Stojanovića 17, 21, 24, 29 i 31 i Cvijićeva 57.

Takođe, trenutno su bez isporuke toplotne energije pojedini korisnici u ulicama: Bulevar despota Stefana od 91 do 107, Jovana Avakumovića 1, Cvijićeva od 3 do 24, Poenkareova 8 i 12, Porečka od 3 do 15, Šajkaška od 21 do 31, Vatroslava Lisinskog od 2 do 19, Gospodar Jevremova 14 i 16, Kralja Petra 60 i 62 i Vojvode Dobrnjca od 9 do 52.

Ekipe za hitne intervencije su na terenu, čine sve da ovaj kvar bude otklonjen u najkraćem mogućem roku.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar