50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

BESPLATNO TESTIRANJE NA HIV I HEPATITIS C

0

BESPLATNO TESTIRANJE NA HIV – Decembra 1. obeležava se Svetski dan borbe protiv side, kao i Evropska nedelja testiranja, a tim povodom Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata u Beogradu organizovaće tokom cele nedelje besplatno brzo i anonimno testiranje na HIV i hepatitis C.

Akcija će se održati zahvaljujući donaciji Studentskog Parlamenta, koji je zajedno sa studentima Beogradskog univerziteta organizovao dobrotvornu akciju Humanijada, i od prikupljenih sredstava donirao Studentskoj poliklinici testove na te viruse.

Do 29 novembra, svakog dana od 8 do 19 sati, zainteresovani će biti u mogućnosti da se besplatno testiraju na HIV i hepatitis C od 8 do 19 sati u prostorijama Centra za prevenciju HIV u Beogradu u Ulici Braće Nedić 28. U subotu, 30. novembra, biće organizovana Noć testiranja u restoranu  „Beogradski market“  (Ulica Žorža Klemensoa br.19,  Beograd) gde će biti osoblje Poliklinike besplatno testirati zainteresovane na HIV i hepatitis C od 19 do 23 časa. U nedelju 1. decembra od podneva pa sve do ponoći u prostorijama Studentske poliklinike u Krunskoj 57. biće omogućeno  besplatno testiranje na HIV i hepatitis C.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar