BESPLATNI PREGLEDI NA SAVSKOM VENCU – ZAKAŽITE TERMIN NA VREME

0

Na beogradskoj opštini Savski venac u subotu, 14. decembra, obaviće se besplati preventivni pregledi, koje bi prethodno trebalo zakazati.

Preglede možete zakazati u petak od 7h do 14h na broj 0113611581, a pregledi će se obavljati u subotu od 7h do 14h u ambulantama Zavoda zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Železnice Srbije u Savskoj 23.

Pregledi će moći da se obave bez uputa i zdravstvene kartice, a u pitanju su internistički pregled sa EKG-om i EHO krvnih sudova vrata.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar