BEOGRAD PONOVO NAJZAGAĐENIJI GRAD NA SVETU

2

BEOGRAD ZAGAĐENJE – Iako je zbog vanrednog stanja na ulicama manji broj automobila i vozila gradskog prevoza, prema sajtu Air Visual, Beograd je jutros bio najzagađeniji grad na svetu!

Radi se o veoma visokoj koncentraciji zagađenja, poslednjem, maksimalnom nivou, takozvanoj „ljubičastoj zoni“, u kojoj kako stoji u objašnjenju (za koncentracije 300+) „svako može da oseti ozbiljne posledice po zdravlje“.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

2 коментара

  1. Ne mogu da verujem da ovakve vesti mogu da se objave bez kontrole. Dali ste izvor a tamo lepo stoji da je danas Zagreb najzagadjeniji, Beograd je na losem drugom mestu ali opet ispod ljubicaste zone. Zar je problem preneti vest u istinitom obliku?

    • Poštovani, u trenutku kada su uzeti podaci Beograd je bio najzagađeniji grad na svetu. Pomenuti podaci na sajtu se ažuriraju svakog sata, te se sitacija menja iz sata u sat, a na portalu beograduzivo.rs se nalazi snimak ekrana u trenutku kada je naš grad bio najzagađeniji. Vest je preneta u istinitom obliku.
      Pozdrav!

Ostavite komentar