BEOGRAD DOBIJA NOVU EKOLOŠKU I DEKORATIVNU RASVETU

0
Nakon boravka u Moski, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je da će glavni grad uskoro dobiti ekološku uličnu rasvetu, ali i novu unapređenu dekorativnu rasvetu. On je obišao sedište kompanije Boss lighting group sa kojom je sporazum potpisan u januaru ove godine u Beogradu, tokom posete ruskog predsednika Vladimira Putina.
Tema našeg sastanka je dolazak ove kompanije u Beograd i njihovo angažovanje na konceptu ekološke rasvete, s obzirom na to da smo u januaru potpisali sporazum o saradnji. Sada sam imao priliku da vidim kako je ova kompanija uradila sjajan posao u Moskvi. O tome svedoči i ulično osvetljenje, osvetljenje mostova, parkova, kao i dekorativna rasveta zgrada. Uveren sam da ćemo i u Beogradu imati sjajne rezultate ove saradnje – naveo je gradonačelnik.
Novi koncept rasvete Beograda bi trebao da znači ekološki prihvatljiviji način osvetljenja, ali i veliku uštedu u energiji. Sklopljen je i dogovor o dekorativno-fasadnoj rasveti koja može značajno da se unapredi. Prvi projekat na kojem će se raditi ova rasveta je Hram Svetog Save.
Izvor: E-kapija

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar