BATUT – OGRANIČITE BORAVAK NA OTVORENOM ZBOG ZAGAĐENJA VAZDUHA

0

Povodom zagađenja vazduha u gradovima u Srbiji Institut za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut izdao je preporuku da se ograniči boravak na otvorenom prostoru.

Ovo se posebno odnosi na jutarnje i večernje časove. Istovremeno, oni ističu da nema potrebe za panikom i da se radi o značaju primene mere zaštite u uslovima aerozagađenja.

Za danas je inače zakzana hitna sednica u vezi sa kvalitetom vazduha na kojoj će se pored premijerke Srbije naći i ministri životne sredine, zdravlja, energetike, a i predstavnici Agencije za zaštitu živote sredine, RHMZ-a, predstavnici Grada Beograda, članovi MUP-a…

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar