APEL GRAĐANIMA DA DAJU KRV

0

APEL GRAĐANIMA DA DAJU KRV – Institut za transfuziju krvi Srbije pozvao je građane da i naredne nedelje daju krv jer je rezerva na minimumu. Osim u ovoj ustanovi, koja se nalazi u Ulici Svetog Save 39, gde se krv može dati radnim danom od 7 do 19 i subotom i praznicima od 8 do 15 časova, za dobrovoljne davaoce otvoren je i Urgentni centar, radnim danima od 10 do 15 časova.

Tokom sledeće nedelje organizovane su sledeće akcije: ponedeljak, 23. novembar, Dom kulture Barajevo, od 9 do 14 časova; utorak, 24. novembar, Požeška ulica, ispred Doma zdravlja, od 11 do 16 časova; četvrtak, 26. novembar, Voždovac, Poslovni centar „Košum”, Ustanička 128a, te Novi Beograd, Opština Novi Beograd, u istom vremenskom intervalu.

U petak, 27. novembra, transfuziološki autobus će se nalaziti od 11 do 16 sati u Novom Beogradu, Stari Merkator, te od 10 do 16 časova u Crvenom krstu u Obrenovcu. U subotu, 28. novembra, autobus će biti u Lazarevcu, „Stop šop”, od 10 do 15 časova, te u Rakovici, Vidikovac, Crkva Svetog Preobraženja Gospodnjeg, od 9 do 14 časova.

NOVA PRAVILA ZA VOŽNJU U GRADSKOM PREVOZU

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar