ANKETIRANJE GRAĐANA – MUP KAŽE DA NE STOJI IZA POZIVA

1

Nakon što se Ministarstvu unutrašnjih poslova javio veći broj građana koji kažu da dobijaju pozive na fiksne telefone od strane MUP-a, oni su izdali zvanično saopštenje.

Navode da MUP ne upućuje pozive i nema taj vid komunikacije sa građanima. Građani su prijavili da ih lica koja se predstavljaju da zovu iz MUP-a anketiraju u vezi sa zadovoljstvom ili nezadovoljstvom po pitanju različitih tema u našoj zemlji.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. I mojim dobrim prijateljima koji su do 07.07.bili i ostace opozicija,postalo je sasvim jasno da je ovo cista prpaganda protiv Srbije i da inostrane obavestajne sluzbe ponovo rade o gkavi Srba. Dovoljno je sto su sa prozora prvo videli mlade u crnim majcama sa dobro pripremljenim ritualom koje je neko pripremio za protest a kojima se pridruzila ostala mlada intelektualno mocnija od nas prekobrojnih a kojima su ispitni rokovi u toku. Smucilo nam se vise od takve pameti.

Ostavite komentar