AKTUELNO – OD UTORKA UBLAŽAVANJE MERA I KRAĆI POLICIJSKI ČAS

0

KRAĆI POLICIJSKI ČAS – Danas su na redovnoj konferenciji za novinare lekari saopštili ublažavanje mera za najstarije sugrađane za koje već mesec dana važi zabrana kretanja, a večeras je predsednik Srbije Aleksandar Vučić spomenuo i ostalo ublažavanje mera.

Naime, prema najavama od utorka, 21. aprila, policijski čas biće nešto kraći, odnosno počinjaće od 18.00. Takođe, pominje se da je u planu, ali nije konkretno definisano, otvaranje kafića, restorana, teretana i frizerskih salona. Frizerski saloni i teretane trebalo bi do kraja aprila da budu otvoreni, dok se za kafiće i restorane ne treba očekivati pre perioda od 3. do 10. maja.

Povezano:
POPUŠTANJE MERA ZA NAJSTARIJE – KADA ĆE MOĆI U ŠETNJU?

LETOVANJE 2020. GODINE – DA ILI NE?

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar