50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

AGONIJA SUGRAĐANA NA NOVOM BEOGRADU – PET DANA BEZ GREJANJA, PROBLEM I SA VODOM U ZGRADI

0

AGONIJA SUGRAĐANA NA NOVOM BEOGRADU – Ukupno pet dana oko 800 stanara iz tri ulaza zgrade u Ulici Otona Župančića na Novom Beogradu ima velike problema sa grejanjem, ali i sa vodom koja se pojavila u zgradi. Naime, stanari već pet dana nemaju grejanje jer kako navode iz Beoelektrana, ne postoje tehnički uslovi da se grejanje pusti, a uzrok je izlivanje vode u podstanicu, koje je primećeno još pre nove godine, prenose Novosti.

Kako stanari navode, još od 21. decembra se obraćaju gradskim službama i inspekcijama, međutim, svi kojima su se obratili navode da kvar nije njihov, a izvor vode je još uvek nepoznat. Gradsko stambeno skoro svakodnevno ispumpava vodu, ali se ona uporno ponovo pojavljuje. Iz Beoelektrana su izašli na teren i ustanovili da voda ne potiče iz njihovih instalacija.

Kvar je prijavljen i JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, čije su ekipe više puta izlazile na teren i ustanovile da nema defekta na uličnoj gradskoj vodovodnoj mreži. Još uvek od nadležnih nema rešenja za ovaj problem, a stanarima je ostalo samo da se nadaju da će voda kako se pojavila, eventualno tako i nestati.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

Izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar