A SAD ADIO – POBEDNIK ODLAZI NA RESTAURACIJU (FOTO, VIDEO)

0

Istorijski događaj danas u Beogradu! Skuluptura Pobednik sa Beogradske tvrđave skinuta je prvi put posle 91 godine i panorama Beograda u narednih nekoliko meseci neće izgledati isto.

foto: Beograd uživo foto: Beograd uživo foto: Beograd uživo
pobednik-skulptura-restauracija-odvoženje

foto: Beograd uživo

Pobednik posle 15h odlazi u Smederevo, u atelje vajara Zorana Kuzmanovića. U Beogradu će se ponovo naći za četiri meseca, okvirno oko 10. februara, ako tada budu povoljni vremenski uslovi za montiranje.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar