24H BEZ VODE NA PALILULI, PLANIRANI RADOVI I NA ZVEZDARI

0

Planirani su radovi na vodovodnoj mreži opštine Palilula zbog čega će brojni potrošači biti bez vode od četvrtka, 24. oktobra u 7h do petka 25. oktobra u 7h.

Bez vode biće potrošači u sledećim ulicama: 27. marta (od Majora Ilića do Starine Novaka), Kraljice Marije, Knez Danilova (od Starine Novaka do Ruzveltove), Vladetina (od Knez Danilove do Kraljice Marije), Ivankovačka (od Knez Danilove do Kraljice Marije) i Starine Novaka (od Knez Danilove do Ilije Garašanina).

Za najnužnije potrebe biće obezbeđena auto-cisterna.


Za četvrtak, 24. oktobar, planirani su i radovi na opštini Zvezdara, pa će u periodu od 8:30h do 18h bez vode biti potrošači u ulicama: Vojvode Savatija, Đakovička, Pećska, Čiča Ilijina, Branka Krsmanovića (od Vojvode Savatija do Đevđelijske ulice), Peristerkska, Milana Milićevića.

Za najnužnije potrebe biće obezbeđena auto-cisterna.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar