100 EVRA ZA PUNOLETNE GRAĐANE – USVOJENA POMOĆ

5

100 EVRA ZA PUNOLETNE GRAĐANE – Kao jedna od donetih mera za pomoć privredi, danas je predstavljeno i da je usvojena pomoć svim punoletnim građanima Srbije.

U pitanju je direktna finansijaka pomoć za sve punoletne građane, bez obzira na njihov status (zaposleni, nezaposleni, penzioneri) u iznosu od 100 evra.

Tačna procedura povodom uplate biće izneta za 10ak dana, a uplata će biti izvršena nakon prestanka vanrednog stanja u Srbiji.

Povezano:

EKONOMSKE MERE ZA PRIVREDU – ŠTA JE USVOJENO KAO POMOĆ?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

5 коментара

  1. Lepo se nasmejah do suza. E, da vidim tih 100 evra, pa nek umrem. Do sada je ova zemlja od nas samo uzimala na sve moguce normalne i nenormalne nacine, a sada ce da nam da. Naravno da samo razmatra i kada se bude preracunao nista mi dobiti necemo.
    Obecanje, ludom radovanje.

  2. Lepo se nasmejah do suza. E, da vidim tih 100 evra, pa nek umrem. Do sada je ova zemlja od nas samo uzimala na sve moguce normalne i nenormalne nacine, a sada ce da nam da. Naravno da samo razmatra i kada se bude preracunao nista mi dobiti necemo.
    Obecanje, ludom radovanje. 😉😂😂😂😂😂

  3. Mere pomoci u Srbiji ogledaju se u odrzanju propalih ili insolvetnih i prezaduzenih privrednih subjekata, odrzanja zaposlenosti u istima, koja su mahom u deliktu, rasipanje novca i enormno zaduzivanje drzave za potrebe partija, placanje nerada vaucerima za godisnji odmor i kupovine socijalnog mira koji osigurava partijskim policijskim casom.

Ostavite komentar