100 EVRA – OBJAVLJEN BROJ TELEFONA ZA PRIJAVU

0

BROJ TELEFONA ZA PRIJAVU 100 EVRA – Danas su počele prve isplate jednokratne pomoći od 100 evra za korisnike penzija i socijalne pomoći.

Pored toga, od danas je moguće prijaviti se i preko kontakt centra na broj 0800 101 100. Na telefon se javlja automatski nasnimljen glas, koji će voditi pozivaoce da ostave svoje lične podatke. Ostavljaju se JMBG, broj lične karte, naziv banke gde je otvoren ili gde će biti otvoren namenski račun. JMBG i broj lične karte unose se koristeći brojeve telefonske tastaure, a ime banke će se ili izgovarati ili birati pritiskom na taster.

Povezano:

POČELE PRIJAVE ZA STO EVRA PREKO SAJTA, ISPLATA VEĆ OD PETKA

PROVERA STATUSA PRIJAVE ZA STO EVRA

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar