FLIXBUS STIŽE U BEOGRAD

0

FLIXBUS – Od 25. jula počeće da saobraćaju prve zelene međunarodne linije, a za početak će povezivati Beograd sa destinacijama direktno u Hrvatskoj i Sloveniji. U pitanju je, kako mediji navode, evropski sinonim za putovanja autobusom – Flixbus.

Flixbus bi putnicima iz naše zemlje trebao obezbediti udobno putovanje uz mnogobrojne benefite i mogućnost povezivanja sa 2.000 destinacije širom Evrope, a po pristupačnim cenama.

Za početak su najavljena tri dnevna polaska i jedan noćni, te će iz Beograda moći svakodnevno da se putuje ka Zagrebu i LJubljani za već od 999 din. Beograd će takođe sezonski biti povezan sa Dalmacijom, Istrom, Kvarnerom, kao i Biogradom, Vodicama, Šibenikom, Trogirom i Splitom, zatim, sa Rijekom, Opatijom, Rovinjem i Pulom. Očekuje se i direktno povezivanje Beograda sa Novim Sadom i Budimpeštom.

Što se tiče karata, prodaja je već otvorena, a iste će biti dostupne preko web stranice flixbus.rs, preko besplatne mobilne aplikacije ili kod više od 200 prodajnih partnera Flixbusa širom Srbije.

Ono što je zanimljivo i predstavlja veliku prednost za putnike jeste što je Flixbus u svakom autobusu pored većeg prostora između sedišta obezbedio i utičnice, besplatan internet, besplatan prtljag kao i mogućnost otkazivanja ili promene rezervacije do 15 minuta pre polaska.

Izvor: E-kapija

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar