EPIDEMIOLOZI TRAŽILI RIGOROZNE MERE, SAOPŠTENJE SUTRA

1

SAOPŠTENJE KRIZNOG ŠTABA – Prema rečima epidemiologa Predraga Kona, medicinski deo Kriznog štaba je danas insistirao na usvajanju rigoroznijih mera i predlog dostavio predsednici Vlade Srbije. Kako mediji prenose, očekuje se da će ih Vlada i usvojiti, a da će one biti saopštene sutra.

Kon je u Beogradskoj hronici na RTS-u naveo da je danas na sednici Kriznog štaba medicinski deo insistirao da se ne može izaći sa sastanka bez rigoroznijih mera i zbog toga je napisan predlog koji je dostavljen predsednici Vlade. On je takođe dodao da su predložene mere rigoroznije od onih koje su na snazi.

Epidemiolog je ovom prilikom još jednom upozorio da se u Beogradu dnevno otkriva više od 2.000 novih slučajeva, a praktično se 20.000 dnevno pojavljuje. 

PROGLAŠENA TRI DANA ŽALOSTI – KOJA PRAVILA STUPAJU NA SNAGU?

Izvor: Blic, RTS

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Hajde da sacekamo i cujemo koje su to mere.Meni se cini da i oni ne znaju sta da preduzmu.Korona je uzela maha,jer su se mere odnosile samo nosite maske,drzite distancu.Dobar deo gradjana se setao bez maski,narocito po prevozu ,kaficima i na raznim okupljanjima.Postovala sam mere i postujem i dalje.Sve sto sam mogla da preduzmem i nabavim,suplemente,vitamine,cak sam kupila i ruski fotokataliticki aparat za preciscavanje vazduha i alergena u stanu,planiram da ga kupim i za auto,jer ovome ja ne vidim skoro kraj.Budimo odgovorni.

Ostavite komentar