BRITANSKI TELEGRAF OCENIO BEOGRADSKE HOTELE

0

Na portalu poznatog i uticajnog britanskog lista Telegraf (The Telegraph), u rubrici o putovanjima, objavljene su recenzije nekoliko beogradskih hotela, uz preporuke za posetu Beogradu. Preporuke je objavila novinarka Meri Novakovič, nakon nedavne posete Beogradu.

Hoteli koji su ocenjeni su: Saint Ten, Square Nine, Smokvica Bed & Breakfast, Hotel Townhouse 27, Courtyard Belgrade City Center, Belgrade Art Hotel, Hotel Tesla i jedan hostel Play Hostel.

Najbolju ocenu dobio je hotel Saint Ten, tačnije 9 od maksimalnih 10. Hotel se nalazi na adresi Svetog Save 10, a recenzija je: „Elegantni Saint Ten Hotel donosi sofiscicirani luksuzjednoj od najcenjenijih beogradskih stambenih zona. Sa 56 soba, ima atmosferu intimnog butik hotela, sa restoranom koji postaje „destinacija“ za sebe.“.

Za Belgrade Art Hotel je napisano da “ne možete biti centralnije smešteni“ implicirajući na to da se hotel nalazi u Knez Mihailovoj ulici, a u recenziji je pomenuta i njihova poslastičarnica.

Smokvica Bed & Breakfast je opisan kao balkanska verzija čuvenog Hemptons-a – “osam rustičnih i šik soba nude „vrednost za novac“ dok je šarmantna restoranska bašta jedna od najpopularnijih u ovom kraju.“ Hotel je smešten na Vračaru, u Molerovoj 33.

Jedino je hostel dobio oceno 7 od 10, dok su ostali ocenjeni hoteli dobili sasvim solidnu ocenu 8 od maksimalnih 10.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar