BESPLATNI VAUČERI ZA ODMOR I ZA STUDENTE – ŠTA JE POTREBNO ZA PRIJAVU?

0

VAUČERI ZA STUDENTE PRIJAVA – Kao što smo već pisali, juče 13. maja počele su prijave za novih 400.000 vaučera za letovanje u Srbiji. Novina je da se sada vaučeri mogu iskoristiti i u Beogradu i Novom Sadu, kao i da se mogu prijaviti studenti. 

U pitanju su vaučeri vrednosti 5.000 dinara koji se mogu iskoristiti od 20. novembra ove godine, a prijave su na šalterima Pošta Srbije.

Pravo na korišćenje vaučera imaju: penzioneri, nezaposleni sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, radno angažovani sa primanjima, koja ne prelaze iznos od 70.000 dinara mesečno.

Zatim ratni vojni invalidi i civilni invalidi rata sa primanjima, koja ne prelaze iznos od 70.000 dinara mesečno, korisnici prava na naknadu na porodičnu invalidninu po palom borcu, nosioci aktivnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva i studenti.

Kada su u pitanju studenti, od dokumentacije za prijavu potrebna su sledeća dokumenta:

  • Original potvrda visokoškolske ustanove o statusu studenta prvog, drugog ili trećeg stepena, za tekuću školsku godinu,
  • Fotokopija prve odnosno druge strane indeksa, sa slikom i ličnim podacima.

Prilikom prijave se od podataka ostavlja ime i prezime, JMBG, adresa, kontakt telefon, naziv ugostiteljskog objekta za koji je izvršena rezervacija, period rezervacije smeštaja, podatak o ostvarenom pravu na korišćenje vaučera.

Studenti neće moći da koriste vaučere u mestu prebivališta i mestu gde studiraju.

ZA JEDAN DAN PREKO 2 MILIONA PRIJAVA ZA 100 EVRA

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar