ZVANIČNO – NAJBOLJI NOĆNI PROVOD NA SVETU JE U BEOGRADU!

0

Po ocenama i izboru čuvenog Lonely planet, Beograd je ponovo na prvom mestu u svetu po pitanju najboljeg i najpristupačnijeg noćnog provoda!

Studija obuhvata 36 gradova sveta u osam kategorija, a računa se broj kafića i klubova, stopa kriminala, prosečna cena pića, hrane, smeštaja i taksija.

Beograd se ponovo našao na prvom mestu uz obrazloženje da nudi raznolik noćni život svakog dana u nedelji, a posebno vikendom. Žurke u Beogradu traju i do ranih jutarnjih časova, a pominje se da svako može pronaći mesto za sebe koje mu odgovara po vrsti muzike, jer se po klubovima i kafićima u Beogradu može pronaći sve: od narodne muzike u kafanama, turbo-folka, popa, elektronike i tehno muzike, džeza i svih ostalih stilova.

Iza Beograda na drugom i trećem mestu nalaze se Meksiko Plaja del Karmen i Singapur. U top 5 još se nalaze Sankt Peterburg i Kabo San Lukas u Meksiku. Dalje na spisku su Tokio, Seul, Istambul, Bangkok i Buenos Aires. Od USA gradova, Las Vegas je najbolje kotiran, ali tek na 20. mestu.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar