ZANIMLJIVE DEČIJE PREDSTAVE U AKADEMIJI 28

0

Na repertoaru Akademije 28 u decembru će se naći mnoge zanimljive predstave namenje najmlađoj pozorišnoj publici.

U subotu, 8. decembra u 17h igraće se dečija predstava Mali veliki  princRežiju potpisuje Milena Đorđević, a igraju Sandra Arsenijević, Maja Ranđić, Milena Đorđević, Predrag Kotur i Aleksandar Jovanović. Predstava je namenjena uzrastu od 5 do 12 godina. Ulaznice koštaju 400 dinara.

„Mali princ“ je priča o odrastanju dece čiji su roditelji prezauzeti. Mali princ je dečak koji se povlači u sebe, jer ne uspeva da dopre do svojih roditelja. Ali, kada se roditelji konačno zaigraju sa njim uvideće koliko su prelepih zahedničkih trenutaka propustili i poželeće da se vrate u detinjstvo. Dečak-princ jednog malenog sveta rešava da se otisne u život i istraži druge planete. U toj igri-pustolovini pridružiće mu se i mama i tata. To će biti dragoceno putovanje za sve njih jer će ponovo otkriti koliko je važno da budu tu jedni za druge i na putu sazrevanja uče zajedno. Ova razigrana dramatizacija Malog princa, naučiće decu da vrednuju prijateljstvo i ljubav, a starije podsetiti na sve one lepe trenutke koji čine detinjstvo, a koje tako često zaboravljamo kada odrastemo, a upravo su ti trenuci male oaze sreće koji nas čine zahvalnima na daru zvanom život.

U nedelju, 9. decembra u 12h mališane očekuje interpretacija čuvene bajke Pinokio. Preporučeni uzrast je od 3 do 9 godina. Dramatizacija i režija: Katarina Orešan. Igraju: Petar Kokinović, Marija Pantin, Bojan Simić i Katarina Orešan. Ulaznice koštaju 400 dinara.

Glavni junak ove predstave je drveni lutak Pinokio koji želi da postane pravi dečak. Uz pomoć svog prijatelja cvrčka, Pinokio će krenuti u avanturu kako bi dobroj vili koja ima moć da ispuni njegovu zelju, dokazao da on zaista i zaslužuje da postane pravi dečak.Glavna odlike ove predstave su: razvoj ličnosti, sazrevanje i put od lošeg prema dobrom. Pored značajne poruke predstava je vesela, razigrana, sa pregršt songova, koreografija, žongliranja, hodanja na štulama, vazdušnim akrobacijama, te ostalim stvarima koje su pečat teatra Allegretto.

U subotu, 15. decembra Akademija 28 će organizovati novogodišnju predstavu CrvenkapaPored Sonje Knežević koja pored režije tumači i jednu od uloga, u predstavi igraju i Zlatija Ivanović, Dejan Stojaković i Boško Puletić. Namenjena je deci starosti od 3 do 9 godina. Ulaznice koštaju 400 dinara. Karte po ceni od 500 dinara, koje su uključivale  novogodišnji paketić i slikanje sa Deda Mrazom nakon predstave su rasprodate. Preostale ulaznice su samo za gledanje predstave.

Za više informacija o slobodnim ulaznicama za navedene predstave  možete pozvati broj telefona biletarnice Akademije 28 011/3616-020 (radno vreme biletarnice je radnim danima od 12 do 20h, a vikendom sat vremena pre početka predstave).

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar